Столичні патрульні затримали пасажира, який поранив водія автобуса – МВС

Патрульна поліція Києва затримала чоловіка, який вистрілив у водія автобуса, повідомляє Міністерство внутрішніх справ у своєму телеграмі.

За повідомленням, подія сталася в Святошинському районі, на неї зреагували патрульні, які опинилися неподалік.

«Інспектори, які прибули на вулицю Чорнобильську, саме закінчували оформлювати необхідні матеріали, коли почули звук, схожий на постріл. Одночасно з цим до них підбіг схвильований чоловік та повідомив, що пасажир автобуса вистрілив у водія», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Держпродспоживслужбі розповіли, скільки виявили порушень під час локдауну в Києві

Патрульні наздогнали та затримали чоловіка, який не реагував на команди зупинитися. При ньому, як стверджують у відомстві, виявили «предмет, схожий на револьвер».

«Попередньо, у водія з пасажиром виник конфлікт через телефонні розмови у салоні. Затриманий пояснив патрульним, що водій застосував проти нього газ, тому він здійснив постріл у відповідь. Водія ушпиталили до лікарні з пораненням в груди», – заявляють у МВС.

На місце викликали слідчо-оперативну групу Святошинського управління поліції для подальшого з’ясування обставин і правової кваліфікації дій затриманого.

Telegram Google News <![CDATA[ .st0{fill:#20A565;} .st1{fill:#EA473A;} .st2{fill:#FFC516;} .st3{fill:#4E8DF5;} ]]> Twitter

Ще новини

Leave a Comment